Familjedag 6 juni


Vi bjuder in allmänheten på en familjedag med käpphästar, fika, femkamp, loppis och ponnyridning. Välkomna den 6 juni kl 10-15. 


Nu är vi anslutna till Sponsorhuset


Nu finns Gömmargårdens Ridsällskap anslutna till Sponsorhuset som bjuder alla våra medlemmar på bio!


Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras Bonusstege så får du en biobiljett och du stödjer Gömmargårdens Ridsällskap med 50 kr!


Via Sponsorhuset så kan du handla från över 600 nätbutiker – varje köp ger pengar tillbaka både till dig själv och till Gömmargårdens Ridsällskap.

Börja använda Sponsorhuset här och hämta din biobiljett:
https://www.sponsorhuset.se/gommargardensridsallskap/intro

Medlemsenkät 2024


För första gången genomför vi en medlemsenkät, med syfte att fånga upp medlemmarnas önskningar, tankar, idéer och åsikter – och fortsätta bygga vår verksamhet framåt tillsammans! Frågorna i enkäten täcker flera områden inom föreningen och stallet och det tar ca 10 minuter att svara på enkäten.

Allas svar är viktiga!
Du kanske själv är medlem och rider på ridskolan eller så är du förälder till ett barn som rider hos oss. Om du har barn som rider på ridskolan, men inte själv är medlem så kan du gärna svara tillsammans med barnen. Självklart är enkäten anonym!


Tack för att du tar dig tid att svara. Alla svar är mycket värdefulla för GGRS framtida utveckling! Enkätundersökningen görs av föreningen och syftet är få veta vad du som medlem tycker funkar bra och vad vi kan förbättra för att du som medlem ska trivas


Länk till enkäten: https://forms.gle/tSjNUECUmteSi4H4A
Enkäten är öppen t o m den 5 juni.


Genom att svara på enkäten är du som medlem med och påverkar verksamheten.
Resultatet kommer att publiceras på vår hemsida där vi kommer att beskriva hur vi går vidare med de synpunkter och önskemål som framkommit.


Vänliga hälsingar

GGRS Styrelse och verksamhet
Kontakta info@gommargarden.se om du har några frågor kring detta.

Kontakt